Sapanca’da Bungalov Tatili

Image

Sapanca’da Bungalov Tatili

Masmavi gölü, eşsiz doğası ve tertemiz havasıyla Sapanca son yılların en trend ve en uğrak tatil merkezi haline gelmiştir. Son zamanlarda özellikle İstanbul gibi büyükşehirlere yakın olmasından dolayı yeşile hasret ve şehirden uzak birkaç gün geçirmek isteyenlerin gözbebeğidir Sapanca. Adeta saklı cennet olarak adlandırabileceğimiz Sapanca 1-2 gün şehrin stresinden, kalabalığından vb. kaçıp kafa dinlemek isteyenlerin adresidir. Özellikle gün içerisinde yoğun çalışan, ofis ortamında kapalı kalan ve monoton bir yaşam sürdüren kişilerin en büyük tercih yeridir. Eşsiz doğası ve masmavi gölünün yanında sahip olunan tarihi ve doğal güzellikler, yöresel ürünler, etkinlik alanları, yemekleri vb. ile de tatilcilere göz kırpmaktadır.

Trend bir tatil merkezi olan Sapanca içerisinde barındırdığı bungalov evleri ile de adından çok fazla söz ettirmektedir. Adeta bu güzel ilçe Sapanca bungalov olarak adlandırılmaktadır. Barındırdığı benzersiz bungalov evleri ve bu evlerin çeşitliliği bu ilçenin Sapanca bungalov olarak adlandırılmasını sağlamıştır. Trend bir tatil merkezi olan Sapanca tatilcilere unutamayacağı keyifli anlar sunarak sevdikleriyle konforlu anlar yaşamasını sağlar.

Doğaya Uyumun Evleri: Camekan Sapanca

Bungalov evleri genellikle tek katlı olan, kolay inşa edilen ve ahşaptan yapılan evlerdir. Tarihi 19. yüzyıl Hindistan’ına dayanan bu evler ilk başlarda farklı amaçlar için kullanılsa da günümüzde dinlenme evi olarak kullanılmaktadır. Bungalov evleri doğal malzemelerden yapıldığı için ekolojik yapılardır. Ekolojik yapılar olması ve doğa ile uyumlu görünümlerinin olması doğaya uyumun evleri olarak adlandırılmasını sağlamıştır. Ahşap ağırlıklı olarak yapılan bungalov evleri görünüm olarak doğaya uygun ve estetik bir görünüm sağlamaktadır. Bungalov evleri inşa edilirken odun, ahşap, taş, tuğla, tahta vb. ürünler kullanılır. Basit bir mimariye sahip olan Camekan Sapanca Bungalov Evleri sahip olduğu özellikler ile doğaya uyumun evleri olarak tanımlanır.

Bungalov evleri, Sapanca gibi orman yoğunluğu fazla olan ve eşsiz manzaraya sahip olan bölgelerde manzaralı, ağaçların altında veya arasında kalan, eşsiz doğada insana huzur veren evlerdir. Özellikle büyükşehirlerin stresi, yoğunluğu ve kalabalığından kaçıp birkaç gün kafa dinlemek isteyen kişilerin doğanın içerisinde sevdikleriyle keyifli vakit geçirmeleri için ideal evlerdir.

Camekan Sapanca Bungalov Evleri Tatilcilere Hangi Avantajları Sunar?

  • Sapanca bungalov evleri, tatilcilere doğayla iç içe ve eşsiz manzara sunmaktadır.
  • Eşi benzeri olmayan ve Türkiye’nin en güzel göllerinden olan Sapanca Gölünün eşsiz maviliklerine yakın birkaç gün geçirme olanağı sunmaktadır.
  • Sapanca’nın son yıllarda trend bir tatil merkezi olmasıyla artan aktivite alanlarından yararlanma imkanı sunar.
  • Sapanca’nın kültürel çeşitliliğinden kaynaklanan zengin yöresel ürünler ve yemeklerini tatma imkanı yaşamayı sağlamaktadır.
  • Büyük otellerin sunduğu klasik tatil anlayışının dışına çıkmanızı sağlayarak unutamayacağınız bir tatil yaşamanızı sağlar.
  • Bungalov evlerin sahip olduğu estetik mimari, tatilcilerin gözünü doldurarak keyifli anlar yaşamasını sağlamaktadır.
  • Kalıplaşmış ve insanı daha da yoran tatil anlayışından uzaklaşarak tatilcileri daha çok dinlenmeye, sakinliğe ve huzura yaklaştırmaktadır. Klasik otellerde geçirilen 1 haftalık tatiller insanı daha fazla yorar ve kalıplara sokarken bungalov tatili daha çok dinginliğe çekmektedir.

Neden Sapanca Camekan Bungalov Evleri Tercih Edilmelidir?

Son yıllarda popüler olmaya başlayan Sapanca, merkezi konumunun yanında insana verdiği huzur, sakinlik ve dinginlik ile daha çekici olmaya başlamıştır. Adım attığında herkese farklı bir dünyaya adım attırdığını hissettiren bir enerji vermektedir. Bu enerji yayılmaya başladıkça Sapanca’ya adım atanların sayısı da artış göstermeye başlamıştır. Bu da doğa ve göl manzaralı bungalov evlere olan ilginin daha da artmasını sağlamıştır. İnsanların doğayla baş başa kalmasını sağlayan, onlara klasik tatil anlayışından farklı ve izole bir tatil imkanı sunan bungalov evlere ilgi her geçen gün artmaktadır. %100 müşteri memnuniyeti ile hareket eden Camekan Sapanca kendinizi iyi hissetmeniz için her detayı özenle düşünerek hizmet vermektedir.

Camekan Sapanca müşteri memnuniyeti doğrultusunda klima, banyo, mutfak, TV, internet, doğa manzarası, izole tatil vb. seçenekleri sunmaktadır. Tatil anında müşteri memnuniyeti sağlamak için onların ihtiyaç duyduğu, tatillerini daha keyifli ve unutulmaz geçirebilmeleri için gerekli olan imkanlar sağlanmaya çalışılmaktadır. Müşterilerin tatil anında gerek duyduğu tüm gereksinimlerinin karşılanması müşteri memnuniyeti sağlayarak bu evlere duyulan ilginin dalga haline çoğu kişiye ulaşmasını beraberinde getirir. Camekan Sapanca verdiği hizmet ile kendinizi daha iyi ve konforlu hissetmenizi sağlamaya çalışmaktadır.